För de kunder som snabbt vill komma igång med sin nya hemsida eller som inte önskar en helt unik design erbjuder jag ett antal färdiga WordPress teman som kan användas antingen direkt eller efter enklare anpassningar.

Samtliga teman har följsam (responsiv) design och anpassar sig efter besökarens skärm för att ge bästa möjliga upplevelse, oavsett om besökaren väljer att surfa på en dator, en surfplatta eller på sin mobiltelefon.

Väljer du ett färdigt tema håller du inte bara utvecklingstiden utan även kostnaderna nere för din nya hemsida!

 • Simrishamn

  Tema Simrishamn dator
  Tema Simrishamn surfplatta
  Tema Simrishamn mobil

  Tema Simrishamn bygger på en populär design bland affärssidor och passar bra till de flesta webbplatser som är avsedda för företag.

  Den luftiga designen underlättar för ögonen medan stora och lättlästa tecken hjälper budskapet att nå fram, oavsett vilken typ av enhet som besökaren surfar på.

 • Tylösand

  Tema Tylösand dator
  Tema Tylösand surfplatta
  Tema Tylösand mobil

  Tylösand är en lek med den populära design som är vanligt förekommande bland affärssidor och lämpar sig väl till mer visuella webbplatser med mindre mängder text.

  Tillsammans med en matchande bakgrundsbild kan den lite mer kreativa designen ge ett effektfullt resultat på större skärmar, men temat fungerar bra även på mobila enheter.